HTML

Tiszta vizet...

Amikor az éremnek több oldala van, mint kettő...

Friss topikok

  • Tilcsák Bea (törölt): www.kitalaltkozepkor.hu/heribertillig_kitalaltkozepkor.html (2009.06.23. 14:15) Időzavar
  • NereusLaceee: Aláírom és bólogatok. Kedves blogger kolega, ebben teljesen egyetértünk. Sajnos manapság akárhol ... (2009.06.18. 19:59) Általános műveletlenség

A nyitot kérdések tárháza

2009.06.22. 21:55 Apika001

Gabonakörök

Címkék: gabona fertőzött gabonapehely bombás fuzáriumgomba hormonzavar

 

Már megint megettünk valami szart! Fejenként több mázsát. Már aki eszik gabonapelyhet.

Márpedig sokan eszünk. Tett erről a média, az orvostudomány és a gabonapehely-gyártó multicégek reklámjai. Mindazon körök, akiknek fontos volt, hogy megzabáljuk. Ettem én is, meg adtam a gyereknek is. Mert egészséges. Ja.

Milyen érdekes is! Azonnal és késedelem nélkül alkalmazkodunk azokhoz a szabványokhoz, amelyek előírják, hogy egy uborka hány milliméter hosszú lehet és milyen görbülettel Európában! A fogyasztóvédelem a törvény teljes erejével csap le, ha egy nyalókán nincs magyar felirat. Az ÁNTSZ a legkisebb kosz láttán is szétszívatja a vendéglőst, és egy firkantással hazavágja a vállalkozását, ha ő úgy akarja, az APEH ellenőr meg szándékosan ráutazik, hogy megkapjon egy filléres munkát – nyugta nélkül, és így ő is tönkretegyen vállalkozásokat, családokat, életeket. Az utolsó kínai mocsok csalót is elő tudják keríteni, ha kiderül, hogy a tejpor nem is az volt, ami.

Ezalatt egy évtizedek óta ismert gombát – nevezetesen a fuzáriumgombát minden lelkiismeret-furdalás nélkül zabáltatják meg az emberekkel, miközben nagyon pontosan behatárolható az előfordulási helye, ideje, esélye, és halálpontosan ismerik az élettani hatását, elfogyasztásának következményeit! Pontosan tudják, hogy a fertőzöttség miatt nem pékáruként, hanem halmazállapotában többször átalakítva gabonapehelyként értékesítik – ugyanolyan fertőzötten és semmivel sem tisztábban! Tudatosan állítják elő azt a fertőző szemetet, amit etetnek velünk – engedélyekkel, dokumentációkkal, élelmiszeripari bevizsgálásokkal, orvosi ajánlásokkal, laborvizsgálati eredményekkel felvértezve!

És most állítják fel a „bizottságot”? Most ült le a „bizottság” megbeszélni, hogy akkor most mi is van? Merthogy menstruál az 5éves lány, meg melle nő a fiúnak? Utána meg járnak lombikprogramra, milliókat hagynak ott és az egész életüket, mert valami miatt nem tudnak gyereket csinálni?! Tudtuk, hogy ez van, és ez lesz, de most kéne keresni egy bűnbakot, ráhúzni a vizeslepedőt, és mindenki dörzsölheti a kezét. Mindenki, aki jó áron eladta a fuzáriumgombás gabonáját, aki jó áron megvette és feldolgozta, aki jó áron kereskedett vele és az asztalunkra tette. Jó áron. És még mindig úgy nyilatkoznak az egészről, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy a gabona esős időben megfertőződik, azt eladják, feldolgozzák és megetetik velünk, mert az egészséges! Most akkor mi van?

A k..rv@ anyátok! Az van!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pofa.blog.hu/api/trackback/id/tr391202014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása