HTML

Tiszta vizet...

Amikor az éremnek több oldala van, mint kettő...

Friss topikok

  • Tilcsák Bea (törölt): www.kitalaltkozepkor.hu/heribertillig_kitalaltkozepkor.html (2009.06.23. 14:15) Időzavar
  • NereusLaceee: Aláírom és bólogatok. Kedves blogger kolega, ebben teljesen egyetértünk. Sajnos manapság akárhol ... (2009.06.18. 19:59) Általános műveletlenség

A nyitot kérdések tárháza

2011.03.09. 23:03 Apika001

Károsultakat keresünk!

Címkék: kártérítés közlekedési baleset károsult

 Ki gondolná, hogy a közelmúlttól számítva több, mint 125 ezren vannak azok, akik közlekedési baleset miatt szenvedtek súlyos, 8 napon túli sérülést, vagy haltak meg mások miatt az utakon?


Ki gondolná, hogy ezen károsultak, illetve hozzátartozóik sokkal nagyobb kártérítésre lennének jogosultak az uniós előírások alapján, mint amekkorát a biztosítóktól, vagy a károkozóktól kapnak?


Ön gondolná, hogy létezik olyan cég, amely kifejezetten ezen károsultak érdekvédelmére jött létre? Tájékoztatást adnak a lehetséges kártérítés mértékéről és egyben jogi képviseletet is biztosítanak arra, hogy ezt behajthassa a kártérítésre kötelezettől!


Ha Ön is áldozata volt már vétlenül közúti balesetnek, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, erről rendőrségi jegyzőkönyv és orvosi papírok is készültek, akkor szívesen segítek, hogy kapcsolatba kerüljön ezzel a céggel! Ha Önnek ilyen ismerőse van, akkor kérem, tájékoztassa erről a lehetőségről! A céggel való kapcsolatfelvétel, tájékoztatás teljesen díjmentes!


Ha érintett, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a folkontra.bass@gmail.com címen!

Segítek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pofa.blog.hu/api/trackback/id/tr342726590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása